arkivetilund.buyallstuff.com

5 idéer för att göra en billig nyårsdekoration

Året gick mycket snabbt och vi var inte saknas här på bloggen var goda råd så att du kommer att inspirera och försköna hemmet. Naturligtvis kunde vi inte avsluta året utan stora idéer för att göra dem en trevlig nyår dekoration och framför allt utan att spendera för mycket. Om du har ingen aning om hur man förbereder hela atmosfären för dina gäster under nyårsafton, har vi listat några enkla inspiration som imponerar med sin enkelhet och god smak. Check it alla ut och sedan berätta vad du tycker i kommentarerna! ?? Tips för att dekorera NuevoContenidosConsejos Year

5 idéer för att göra en billig nyårsdekoration

Året gick mycket snabbt och det som inte saknades här på bloggen var goda råd för att inspirera dig och försköna ditt hem . Naturligtvis kunde vi inte avsluta året utan att ge dig bra idéer för att göra en vacker nyårsdekoration och framför allt utan att spendera för mycket. Om du inte har någon aning om hur du förbereder hela miljön för att ta emot dina gäster på nyårsafton, har vi listat några enkla inspirationer som imponerar med sin lätthet och goda smak. Kolla in allt och låt oss veta vad du tycker i kommentarerna! ??

Tips för att dekorera det nya året

Spionera hur många bra idéer du kan bli inspirerad att lämna din vackra nyårsdekor !

Amerikanska pappersspel

En av de stora huvudpersonerna i en nyårsdekoration är utan tvekan brädspelet. När allt kommer omkring är middagen det mest efterlängtade ögonblicket och ingen vill göra något fult när det gäller att komponera och harmonisera tillbehör. Så förutom att separera din bästa restauranger utrustning samt mousserande vin dricker, vad sägs om att välja amerikanska papper set för att göra en vackrare bord dekoration ?

Praktiskt och billigt, det finns mycket vackra alternativ på marknaden som inte lämnar något att önska när det gäller kvalitet. Och om du tar väl hand om dem kan du återanvända dem vid andra tillfällen. På marknaden hittar vi väldigt intressanta alternativ med underbara tryck - oavsett om du vill göra en renare / traditionell komposition eller förnya med något mer tropiskt. En uppsättning med 12 delar kostar till exempel mindre än $ 50.

Målade ballonger och stenar

En annan stor inspiration för att göra en nyårsdekoration för MARA var en idé som vi hittade på Pinterest . Gör guldmålning till din bästa vän och förvandla miljön på ett mycket praktiskt och ekonomiskt sätt. Den gyllene tonen, för dem som inte vet det, har mycket att göra med det nya året och lämnar utrymmet mycket mer elegant och glamoröst. Här i det här fallet kan ballonger och till och med små småsten få guldfärgen, men transformera gärna också andra föremål.

Var bara uppmärksam: innan du köper guldfärgen måste du definiera vilka objekt du vill anpassa, det beror på att färgen kanske inte häftar beroende på materialet och resultatet blir inte lika bra, okej?

Andra flaskverktyg

Vi vågar säga att glasflaskor är mycket mångsidiga och funktionella när det gäller dekoration , och mycket kan göras med dem, allt beror på din kreativitetsnivå. Här hittar vi tre mycket intressanta idéer: armaturer, vaser och till och med ljuskronor. Det bästa av allt är att denna idé gäller andra fester än det nya året. Vad sägs om att vi till exempel använder denna inspiration redan till jul?

De olika sidorna av papper

I början av inlägget visade vi redan här att amerikanska pappersuppsättningar kan vara ett mycket trevligt alternativ för dem som vill dekorera nyårsbordet utan att spendera mycket , men materialets mångsidighet slutar inte där! Papper tar på sig flera aspekter i DIY nyårsdekorationer , inklusive: bordsmarkörer, dryckemarkörer och till och med små, känsliga mobiler.

Ljus på alla sidor

Lamporna förvandlar miljön och kan inte glömmas bort - speciellt när vi pratar om nyårsdekorationer , trots allt symboliserar de livet och alla de goda sakerna vi vill ha för det kommande året. Ljus lämnar därför miljön en charm och är inte dyra alls! Lägg om möjligt i små metall- eller glasstearinljus så blir resultatet också bra.

Faktum är att med dessa tips kommer du inte bara att göra en nyårsdekoration de som inte vill! Faktum är att många inspirationer lämnades åt sidan, men om du surfar på internet hittar du andra intressanta tips. Om möjligt berätta för oss vad ditt råd är att dike ditt hus i slutet av året semester. Vi skulle gärna veta allt och alla våra läsare också!

Lämna din åsikt