arkivetilund.buyallstuff.com

5 idéer för att dekorera hyllor

Biblioteket är en möbel som nästan alla har hemma - det är funktionell, det hjälper till att organisera huset och kan också visa flera objekt, eller hur? Men ibland, i ett försök att fixa allt på en gång, förlorar vi hand i dekorerar hyllor och möbler ser mer ut som en fil så rörigt! rs från de mest moderna till vintage och provensalsk luft, hyllor alternativ på marknaden idag är så många att det säkert kommer att vara en som passar perfekt i ditt hem. Och möbler dekoration kan

5 idéer för att dekorera hyllor

Bokhyllan är ett möbel som nästan alla har hemma - det är funktionellt, det hjälper till att organisera huset och det kan också visa olika föremål, eller hur? Men ibland, i strävan att fixa allt på en gång, förlorar vi vår hand i att dekorera hyllorna och möblerna ser mer ut som en så rörig fil! rs

Från den mest moderna till vintage- och provencalska luften är hyllalternativen på marknaden idag så många att det säkert finns en som passar perfekt i ditt hem. Och att dekorera möbler kan vara mycket roligt och lägga till detaljer i din personlighet.

För att hjälpa dig att organisera dina idéer samlar detta inlägg praktiska och eleganta tips för att dekorera hyllor . Redo?

Bokhandelns dekoration har inget mysterium

1- Färg och mönster

Färgen på din hylla behöver inte vara den enda som finns på mobilen. Ett kreativt sätt att ge föremål mer framträdande och förnya möblerna är att måla bakgrunden i en annan färg. En annan idé är att använda olika typer av papper för att täcka hyllan. Du kan göra det med omslagspapper, tidningar, foton, tyger och mer. Du kan skapa olika utskriftsmönster och ta en stund i atmosfären.

2- Böcker

Ett mer uppenbart val, eller hur? Att lägga böcker på hyllan är det mest funktionella som en organisation kan göra, men det behöver inte vara så, eller hur? Har du tänkt på att organisera efter färg? Det fungerar bra och de som har flera alternativ på hyllan kan till och med skapa en slags försämring. Men lugna ner, det finns andra idéer om du inte har så många alternativ.

Försök att lämna de böcker som du gillar bäst och lägg dem i de nedre hyllorna som är synliga för gästerna. Ordna också kopiorna i olika former, horisontellt och vertikalt. Det låter kanske väldigt enkelt, men det ger redan en super bananeffekt till hyllans inredning som helhet.

3 - Flaskor

Dryckflaskor som vi alltid har hemma kan vara vackra tillbehör för att dekorera hyllor. Blanda olika storlekar eller använd mindre flaskor. Förutom att dekorera hyllan kan flaskorna också användas som blomkrukor, det är härligt!

Du kan också måla dem i olika färger och till och med använda metalliska sprayer eller välja att lämna en som är mer speciell med själva etiketten. Kepsen från andra flaskor kan användas som dekorationer för transparenta flaskor ... Resultatet är förvånande.

Läs det också:

Möblerna i vardagsrummet ökar. Kontrollera 5 funktionella alternativ!

Oavsiktliga tips för att dekorera små rum

4 - Investera i din personlighet

Dekorativa hyllföremål säger mycket om personligheten hos den person som valde dem. Investera orädd i saker som översätter det. Ibland lönar det sig att betala mer för att ha något ovanligt. Klassiska föremål kan också ge den känslan. Fotoramen är till exempel ett objekt som alla har hemma och som kan avslöja ännu mer än ett foto. Du kan riskera ovanliga former, roliga fraser och många andra saker som redan finns i stycket, rörande skivor, glasmålningar, ljuskronor och till och med ett par skor kan ge mer bossa nova till dekorationen. Det finns många alternativ!

 

5 - Lådor

Har du någonsin tänkt på en lösning för de dokument som du knappast ser, men som är mycket viktiga? Att organisera lådorna kan överraska dig! Du kan ha olika tidningar, tidskrifter och andra artiklar inne i dem. Spara plats och resultatet är utmärkt!

Och sedan, redo att ge den som återställer i bokhandelns inredning och lämna allt med ett friskt ansikte? Visa hur det blev!

Lämna din åsikt