arkivetilund.buyallstuff.com

4 Idéer för att förvandla köksdekorationer och förnya

Jag erkänner att jag älskar mitt kök och det är den plats mer charmig inrett hus. Det beror på att jag valde min lägenhet för henne föreställa min reaktion när jag ser de underbara skåp gul lack, original 70 svär jag tänkte bara om det under en lång tid blev en fixering, ända tills det var mitt. Jag sedan etablerad. Naturligtvis du tänker: ah, men för dem som vill beställa kocken gör dem mer. Ja och nej. Baserat på denna princip, jag gillar också att tro att renare

4 Idéer för att förvandla köksdekorationer och förnya

Jag erkänner att jag älskar mitt kök och att det är den mest dekorerade och charmiga platsen i huset . Det beror på att jag också valde min lägenhet för henne, föreställ mig min reaktion när jag ser de underbara gula lackskåpen, original från 70-talet. Jag svär att jag bara tänkte på det, länge blev det en fixering, tills det äntligen var mitt. Sedan slog jag mig ner.

Självklart kanske du tänker: ah, men för dem som lagar det gör det att de vill beställa mycket mer. Ja och nej. Baserat på denna princip vill jag också tro att ju renare och charmigare köket är , desto mer lust har vi att vara i det, vilket slutar väcka andra önskningar, så att säga. Så utnyttja det faktum att dagens inlägg handlar om detta.

Köksdekoration med billigare kök

Ett av de begrepp som jag tror mycket är att lämna köket med lägre kökkostnader . För att göra detta, tänk på ett annat rum i huset: till exempel vardagsrummet. Baserat på denna princip är huvudet mer öppet för andra möjligheter utan den förutbedömningen av typen: detta kan inte vara här, det kan inte vara där. Nonsens, det kan göra nästan vad som helst!

Tänk dig att dekorera köket med en vacker blommavas , färgglada hyllor med speciella föremål och bilder på väggen. Det verkar som en lyx för mig.

Redskapen är en del av dekorationen

För djärv? Då finns det ett enklare sätt att vänja sig vid idén. Vad sägs om att organisera dina egna köksredskap på ett mer dekorativt sätt? Därför är det värt att missbruka kreativiteten och använda vissa objekt på nytt.

Känner du det anslagstavlan? Den målade aluminiumen som nästan alla tonåringar har hemma och använder för att spika foton? Några krokar för att hänga redskap och voilà: ett friskt, kreativt och annorlunda sätt att organisera det som används i vardagen.

En annan ännu enklare och lättare att använda idé för köksdekoration är att placera köksredskapen i vackra vaser, porslin eller keramik. Det ger en omedelbar charm i ett hörn, förutom det praktiska med att vara allt till hands. För att göra det ännu mer intressant, investera i burkar i olika storlekar, former och färger.

Praktik och skönhet med svart bläck

Vet du vad som också är mycket lagligt när det gäller praktik och skönhet i köksinredning ? Låt en vägg (eller dörr) målas med svarta tavelfärger. Den används för att skriva matvarulistan och lämna ett romantiskt meddelande för en middag för två.

Det finns en artikel som pratar mer om henne här.

Om det är vackert måste du visa det!

Jag tror också på konceptet att allt vackert måste visas. Detta sträcker sig från formen på en kaka som ärvts från mormor till den underbara färgglada mixern. För att göra valet måste du bara tänka: har denna bit någon mening eller minne? Försök sedan visa det som ett konstverk när du dekorerar köket . Nästan automatiskt får rummet sentimentalt värde, vilket skapar ännu mer tillgivenhet för köket.

Jag hoppas att jag vaknade lite av snickarens husdjur, Lol, med det här inlägget.

Investera lite mer omsorg och engagemang när det gäller att dekorera köket , gör sedan som jag, dra i dörren som förbinder köket till vardagsrummet. Vad är så roligt med att ha ett så trevligt rum och inte kunna visa upp?

Vi ses nästa vecka!

Lämna din åsikt